EXTRALIGA HOKEJ Kultura PR Reklamy Sport Středočeský Z domova

Hokejové Vánoce na Kladně budou v duchu dražby dresů

KLADNO – Po roce tu jsou opět Vánoce a k těm již neodmyslitelně patří vánoční utkání, o kterém už asi mnozí kladenští fanoušci vědí. Teď je na čase představit ještě zápasový a pozápasový program, který opět zahrnuje dražbu speciálních vánočních dresů v Rebuy Stars Casinu a mnoho dalšího. A co by to bylo za Vánoce, kdyby se nerozdávaly dárky? I Rytíři jich pro vás mají spoustu! Stačí, abyste se je pokusili získat v našich blížících se soutěžích!

Vytáhněte svůj kalendář a poznamenejte si do něj datum 20. prosince. Právě v tento den odehrají Rytíři vánoční zápas proti týmu Mountifeld Hradec Králové, a to opět ve speciálních dresech. A pozor! Začátek utkání je posunut už na 17:30.

„Loňské vánoční utkání se neslo v duchu americkém. Letos připravujeme ryze české Vánoce plné českých tradic, pohádek a koled. Pro fanoušky je připraven bohatý program, především před zápasem, kdy se soustředíme zejména na produkční akce na ledě,“ uvedl produkční manažer klubu Adam Soukup. „Co mohu prozradit je, že se fanoušci mohou těšit na obrovský dárek, který nelze přehlédnout. Pokud nechcete o nic přijít, dorazte na vaše místa alespoň patnáct minut před úvodním buly.“ zdůrazňuje Soukup. „Pro děti jsou připraveny i dárky v podobě autíček Hot Wheels.“ dodává.

Samotným vánočním kláním však program nekončí. Pokračovat bude v Rebuy Stars Casinu v nákupním centru OAZA Kladno. „Od zimního stadionu tam budou moci fanoušci odjet autobusem, který jistě všichni znají. Je to ten, na kterém jsou loga klubu a hráči v nadživotní velikosti. V kasinu pak proběhne tradiční dražba dresů, a to zhruba ve 21:00. Výtěžek pak poputuje na konto nadace Knights Foundation, takže dresy i letos pomohou dobré věci,“ říká Lukáš Jůdl, tiskový mluvčí klubu.

CHRISTMAS KNIGHTS v Casinu OAZA Kladno pro dobrou věc
Navazujeme společně na první úspěšný ročník, kdy jsme přímo v Casinu OAZA vydražili speciální sadu vánočních hokejových dresů za 110.000 Kč. Vedle bohatého programu plného soutěží o desítky tisíc korun čeká fanoušky letos třeba i pokerový turnaj o 150.000 Kč. Tím pravým vrcholem večerní párty s názvem CHRISTMAS KNIGHTS bude již zmíněná aukce čerstvě odehraných dresů.

„Když jsem viděl, jak skvěle funguje spojení krásného kasina a hokejového klubu NHL ve Washingtonu, museli jsme tento formát překlopit do České republiky. V Rebuy Stars jsme se domluvili s kladenskými Rytíři na dvou charitativních eventech ročně, ze kterých se právě vánoční setkání stává příjemnou tradicí. Fanoušci, přátelé, manželé i manželky se sejdou u jednoho stolu s hokejisty A-týmu, užijí si chytrou zábavu, dají si drink, a to všechno navíc pro dobrou věc. To je přeci skvělé!“ říká Michal Krčmář, marketingový šéf skupiny Rebuy Stars.

 

Tisková zpráva / Rytíři Kladno
Foto: Rytíři Kladno

One Reply to “Hokejové Vánoce na Kladně budou v duchu dražby dresů

Napsat komentář