Krimi Praha Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VRAŽDA: V pražském Braníku po vzájemné hádce bodl nožem bezdomovce, ten na místě zemřel

PRAHA – Kriminalisté pracují na objasnění násilného trestného činu, který se stal v sobotu ve večerních hodinách v pražském Braníku, při kterém po bodném zranění zemřel bezdomovec.

Krátce před půl sedmou večer přijal operační důstojník oznámení, že v Modřanské ulici došlo k hádce mezi dvěma bezdomovci. Na místo incidentu byly vyslány nejbližší policejní hlídky. V souvislosti s tímto případem, byla na místě zadržena jedna osoba, která je v současné chvíli podezřelá z násilného trestného činu.

Probíhají standardní úkony trestního řízení, proto nemůžeme být v tuto chvíli konkrétní. Jakákoliv další poskytnutá informace by mohla zmařit účel vyšetřování a řádné objasnění případu.

AKTUALIZACE… 

Zadržený jednašedesátiletý muž se kriminalistům přiznal, že při hádce bodl svého kamaráda nožem, ten na základě bodného poranění na místě zemřel. Na tísňovou linku zavolal útočník a požadoval na místo záchranáře a policii.

Během dne si muž vyslechne obvinění ze spáchání trestného činu vražda, za což mu v případě odsouzení hrozí až osmnáctiletý pobyt za mřížemi. Dále bude podán návrh na jeho vzetí do vazby.

Autor: pprap. Mgr. Violeta Siřišťová 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “VRAŽDA: V pražském Braníku po vzájemné hádce bodl nožem bezdomovce, ten na místě zemřel

  1. Pingback: visit the website

Napsat komentář