Kultura Pomáháme Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: Sbírka plyšáků pro dětské pacienty ZZS Ústeckého kraje udělá radost na Vánoce

ÚSTÍ NAD LABEM  / ZDIBY – České zastoupení značky Lee Wrangler ve Zdibech u Prahy „Czech Distribution Services – Lee Wrangler“ se svými zaměstnanci uspořádali sbírku plyšáků pro Zdravotnickou záchrannou službu Ústeckého kraje a jejich dětské pacienty.

„Kamarádka pracuje u záchranky a povídali jsme si jednou o dětských pacientech, co jim udělá radost, případně zmírní jejich bolest a zdravotní potíže při ošetření ve výjezdech. Protože hodně našich zaměstnanců je z Ústeckého kraje, napadlo nás uspořádat sbírku právě pro ZZS Ústeckého kraje. Na sbírce se podíleli všichni zaměstnanci a podařilo se nám nasbírat téměř 300 plyšáků,“ řekla ke sbírce paní Lucie Chvátalová, personální manažerka společnosti.

„Velmi děkujeme všem, kteří se této sbírky účastnili. Plyšové hračky udělají velkou radost našim dětským pacientům. Ve výjezdech je tak díky plyšové hračce snadnější komunikace a ošetření dětských pacientů,“ poděkoval Prokop Voleník, tiskový mluvčí krajských záchranářů.

Ve Zdibech v sídle českého zastoupení společnosti si zástupci ZZS Ústeckého kraje Bc. Lukáš Vais a Prokop Voleník převzali plyšové hračky.

Zdroj: ZZS Ústeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “ZAUJALO NÁS: Sbírka plyšáků pro dětské pacienty ZZS Ústeckého kraje udělá radost na Vánoce

  1. Pingback: auto swiper

Napsat komentář