Karlovarský Krimi Složky IZS YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME VIDEEM: Mladík, který sekerou zaútočil v Aši na dva lidi je stále na útěku

KARLOVARSKO – Stále bezvýsledné je pátrání po nebezpečném mladém pachateli, který dnes tedy v pátek dne 20. prosince 2019 krátce v Aši na Chebsku před 10. hodinou sekerou těžce zranil dva lidi. Podle zjištění redakce šlo o poštovního doručovatele a jeho přítelkyni. Oba skončili s vážným zraněním v nemocnici. Po pachateli policisté i nadále intenzívně pátrají.

V této souvislosti kriminalisté prověřují, zda se uvedeného jednání nemohl dopustit 20letý muž, na kterého byl nyní vydán předběžný souhlas se zadržením. Více informací k muži naleznete také ZDE . V případě, že odkaz nebude již aktivní, hledaný muž byl nalezen! zatím se tak bohužel nestalo…

Video: Policie ČR

Policisté proto žádají širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po hledaném muži. Ten je 170 až 180 cm vysoké štíhlé postavy, má modré oči a světlé vlasy. Byl oblečen do béžové bundy s kapucí a tmavých kalhot.

Zároveň policie varuje, že hledaný muž může být ozbrojen pravděpodobně sečnou zbraní, proto se jej nepokoušejte v žádném případě zadržet a informujte ihned policii na tísňové lince 158.

Autor: por. Bc. Zuzana Týřová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář