Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Kultura Liberecký Moravskoslezský Nezaradené Olomoucký Pardubický Plzeňský Praha Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

K hrobu zpěváka Karla Gotta na hřbitově Malvazinky přicházejí o vánočních svátcích zástupy fanoušků

ČESKO – Místo posledního odpočinku zpěváka Karla Gotta je na hřbitově Malvazinky. V předvánočním čase tam míří zástupy fanoušků… Informuje o tom manželka zesnulého zpěváka Ivana Gottová.

„Vážení a milí příznivci mého manžela,
jak jsem slíbila, touto cestou vám mohu oznámit, že místo posledního odpočinku našeho milovaného Karla je dokončeno. Níže si můžete stáhnout mapku, která vás na hřbitově Malvazinky dovede nejkratší cestou k jeho hrobu.

Ještě jednou děkuji vám všem, kteří jste naší rodině vyjadřovali a stále vyjadřujete slova podpory a útěchy. Děkuji za všechny emaily, zprávy, dopisy, kondolenční knihy, andílky i dárky. Velmi si vašich laskavých slov vážím, jsou pohlazením pro naše bolavá srdce.

Přeji vám krásné a klidné Vánoce v kruhu svých nejmilovanějších. Zdraví a láska bližních je největší dar a štěstí. Ať se vám obojího dostane požehnaně. Srdečně a s láskou,“

Ivana Gottová

Mapu k hrobu Karla Gotta naleznete ZDE.

Zdroj: www.karelgott.com

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář