Krimi Pomáháme Školní okénko Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Základní škola Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policisté pátrají po pohřešované dvanáctileté dívce z Litvínovska! Neviděli jste ji někde?

LITVÍNOVSKO – Stále bezvýsledné je intenzívní pátrání po dvanáctileté dívce z Litvínovska, která včera kolem 13:30 hodin odešla ze svého bydliště s tím, že jde ven a od té doby se rodině neozvala. AKTUALIZUJEME – DOBRÁ ZPRÁVA: Policisté odvolali pátrání po školačce z Litvínovska! Dívka byla nalezena a je v pořádku!

Mobilní telefon nechala doma. V minulosti nebyla pohřešována. Rodiče mají obavu o její život a zdraví. Oznámení o pohřešování policisté přijali krátce před 21. hodinou dne 17. 1. 2020. Více informací o pohřešované dívce naleznete ZDE. V případě, že odkaz policejní databáze nebude již aktivní, byla dívka nalezena. Zatím se tak bohužel ale nestalo…

Pohřešovaná dívka měla v době odchodu na sobě černou bundu zn. SAM tříčtvrteční délky, elastické kalhoty bíločerné barvy, černobílé boty se žlutým nápisem zn. Reebok. Informace přijmou policisté na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně.

AKTUALIZUJEME – DOBRÁ ZPRÁVA: Policisté odvolali pátrání po školačce z Litvínovska! Dívka byla nalezena a je v pořádku

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “AKTUÁLNĚ DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policisté pátrají po pohřešované dvanáctileté dívce z Litvínovska! Neviděli jste ji někde?

Napsat komentář