Finance Kultura PR Reklamy Technika Tipy na výlet Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Nově zprovozněná Restaurace Koruna v Teplicích zve na tradiční českou kuchyni i hudební večery

TEPLICE – Pozvednout pohostinství v Teplicích se rozhodli spolumajitelé Restaurace Koruna Daniel Kantořík a Arťom Iljušic, kteří v polovině ledna obnovili restauraci v teplické ulici Štůrova. A návštěvníky lákají nejen na výbornou tradiční českou kuchyni, ale i na dobré pití a především celotýdenní obědové menu.

Chutně naobědvat se tak mají návštěvníci Restaurace Koruna možnost od pondělí do neděle a vybrat si hned z několika chodů… Pochutnat si tak můžete nejen na tradiční domácí svíčkové, tataráku nebo například kolenu, ale i na speciálních pochutinách k pivu.

Jídla s láskou připravuje šéfkuchař televizní „celebrita“ Daniel Kantořík, kterého možná znáte z atraktivního televizního zábavně-gastronomického pořadu Ano, šéfe! Před deseti lety se totiž Daniel doslova blýskl v reality show a vysloužil si od šéfa Zdeňka Pohlreicha velkou pochvalu a uznání. Bravurně totiž coby ještě jako kuchařský patnáctiletý učeň zvládl chod restaurace na výbornou…

Nově zprovozněná Restaurace Koruna v Teplicích si dává za cíl přilákat spokojené milovníky české kuchyně a nejen je. Dobově stylově zařízený interiér restaurace navodí návštěvníkům nezapomenutelnou atmosféru, kterou ještě více dotváří praskající oheň v krbu,  piáno nebo muzeální „kousky“ plánovaného jakéhosi minimuzea přímo v „lokále.“

Vedle skvělých pokrmů a pití se návštěvníci ale mohou těšit na pravidelné hudební klubové večery, koncerty nebo na společné sledování například sportovních přenosů a hlavně na usměvavý personál a pohodovou atmosféru. Restaurace Koruna nabízí, ale také pořádání firemních večírků, svateb či narozenin v restauračním salónku. Návštěvníci si mohou samozřejmě i zarezervovat stůl či salonek na telefonním čísle: 775 667 738. Informace o chodu restaurace včetně jídelních lístků pak naleznete také na Facebookové stránce ZDE.

Zaparkovat zájemci mohou nejen před restaurací, ale k dispozici jim jsou i parkovací místa ve dvoře restaurace. Návštěvu v nově zprovozněné Restauraci Koruna v Teplicích za redakci vřele doporučujeme!

I nadále Vás budeme informovat o novinkách, které vedení restaurace plánuje do budoucna…

FOTOGALERIE… 

Autor: redakce
PR

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář