Finance Kultura Politika Pomáháme PR Reklamy Technika Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů Zvířata

Z KULTURY: Česká televize si tentokrát do pořadu Chcete mě? vybrala záslužnou činnost Nadačního fondu Slza zvířat

ÚSTECKÝ KRAJ – Činnost Nadačního fondu Slza zvířat spočívá nejen v materiální pomoci vybraným partnerským útulkům a spolkům, které pečují o zvířata v nouzi. A právě na jeho záslužnou činnost se v dnešním díle zaměřil pořad České televize Chcete mě?

Nadační fond Slza zvířat je financován z příspěvků dobrovolníků a všichni členové nadačního fondu pomáhají na bázi dobrovolnictví. Veškerý výtěžek z akcí, které fond pořádá, tak jde skutečně jako přímá pomoc do útulků a na podporu zvířat, která to potřebují.

Nadační fond Slza zvířat spolupracuje například s útulkem JimlínAzylem Lucky, Útulkem Klášterec nad Ohří, Útulkem Olomouc Loz Čr nebo s útulkem Galgo v nouzi, který se specializuje na pomoc chrtům, ale stará se třeba i o psy odebrané z množíren.

FOTOGALERIE…

Útulek Galgo v nouzi navštívil štáb České televize s kamerou, aby vám přiblížil životní osudy alespoň některých pejsků. Třeba si některého z nich zamilujete a rozhodnete se nabídnout mu pomocnou ruku.

Třináctý leden byl pro Nadační fond Slza zvířat ve znamení natáčení České televize v jejich teplickém sídle a partnerském útulku GALGO V NOUZI.

Byl to velice zajímavý den plný překvapení a již nyní se tak můžete těšit na pořad Česká televize Chcete mě?

Videoreportáž z pořadu Chcete mě? na ČT naleznete ZDE.

„Moc děkujeme Tereza Taliánová, Libor Schlenz, Vratislava Niplová, Káťa Niplová, Pizzerie Chlum BílinaHopsíkMagda UrbíkováLadislav Lacina, Ludmila Černá, David Danceman JuřinaKlárka NosovskáMartin Hudek a samozřejmě našemu fotografovi, kterému děkujeme za skvělé fotky Miroslav Erben,“ dodává Ladislav Zimmermann z Nadačního fondu Slza zvířat.

Více o fondu se dočtete na stránce www.slzazvirat.cz.

Agentura JV PRESS.cz je jedním z hrdých mediálních partnerů Nadačního fondu Slza zvířat.

PSALI JSME TAKÉ: VIDEOREPORTÁŽ: Nadační fond Slza zvířat předal s předstihem vánoční dárky pěti partnerským útulkům v podobě mobilních telefonů

PSALI JSME TAKÉ: ZAUJALO NÁS: Bílinský fotograf Miroslav Erben a Nadační fond Slza zvířat dnes společně pomohli Renatě Prášilové, která přišla po nedávném tragickém požáru bytu v Bílině, úplně o vše

PSALI JSME TAKÉ: ZAUJALO NÁS: Nadační fond Slza zvířat opět naděloval pamlsky kočičkám a pejskům z partnerských útulků

PSALI JSME TAKÉ: VIDEO: Vánoční Slza zvířat ukončila úspěšnou sezónu v ústeckém Foru pro čtyřnohé přátele

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář