Krimi Složky IZS Středočeský Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

V Kladně zadrželi kriminalisté ženu, která je podezřelá z pokusu o vraždu! Večer v jednom z podchodů pobodala muže

KLADNO – Kladenští policisté vyjížděli ve čtvrtek večer k pobodanému muži v Kladně – Kročehlavech, kterého našli náhodní svědci krátce před osmou hodinou večer v jednom z místních podchodů. Okamžitě kontaktovali záchranáře, kteří vyrozuměli i policisty. V souvislosti s pobodaným mužem policisté zadrželi ženu, která je z činu podezřelá. Ta je nyní v režimu zadržení v policejní cele. 

Přímo na místě si událost převzali krajští kriminalisté, kteří s ohledem na způsob a okolnosti napadení muže událost kvalifikovali jako zvlášť závažný zločin vraždy ve stadiu pokusu.

Vážně zraněného muže pak z místa převážel vrtulník, kterému prvosledové hlídky zajišťovaly bezpečné přistání na křižovatce ulic Pražská x Vodárenská x Unhošťská.

V rámci prováděného šetření následně policisté zadrželi v jedné z místních ubytoven, kde také mělo podle všeho k napadení dojít, 27letou partnerku muže, kterou z činu podezřívají. Ta je v současné době v policejní cele v režimu zadržení, muž je hospitalizován v nemocnici.

Kriminalisté nyní provádějí veškeré potřebné úkony trestního řízení a vyšetřují okolnosti incidentu.

Autor: mjr. Mgr. Vlasta Suchánková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “V Kladně zadrželi kriminalisté ženu, která je podezřelá z pokusu o vraždu! Večer v jednom z podchodů pobodala muže

  1. Pingback: Check This Out

Napsat komentář