Kultura PR Školní okénko Sport Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

TIP REDAKCE: V mostecké Medúze bude v neděli kouzlit iluzionista David Kozlok. Získejte vstupenku zdarma!

MOST – Kouzelník David Kozlok, účastník nejnovější řady Česko Slovensko má TALENT 2019, se opět po čase představí se svou zbrusu novou show pro děti v Mostě. Pokud se rozhodnete jeho představení navštívit, můžete se stát součástí historického okamžiku.

David se totiž 23.února během své produkce pokusí o vytvoření nového českého rekordu jako nejrychlejší český iluzionista všech dob. Zda se to povede zatím nikdo netuší. Ani sám kouzelník. „Je to zkouška. Pokud to vyjde, bude ze mě rekordman.“ směje se.

Celou situaci přijedou posoudit rozhodčí z pelhřimovského Muzea rekordů a kuriozit. Pokud dojde k vytvoření rekordu, agentura DOBRÝ DEN zapíše Davidův výkon do oficiální české knihy rekordů. Aby se stal mostečan nejrychlejším iluzionistou v naší zemi, musí předvést 10 velkých iluzí během 5 minut.

V průběhu show ale nebude David vystupovat sám. Jeho pozvání přijali hosté: rocková zpěvačka Kristýna Teršípová z kapely Melodica, žongléři z Kuby a mistr staré kouzelnické školy pan kouzelník Vanc

Vstupenky k rezervaci získáte na telefonu 725 931 266 za cenu 200 korun na osobu. My pro vás ovšem máme speciální nabídku. Můžete si od nás stáhnout a vytisknout vstupenku zdarma. Představení v Medúze se koná v neděli 23.2. od 15 hodin.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář