Kultura Pomáháme Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

POZVÁNKA : Projekt – Modern Talking Revival.cz v Bílině pokřtí Maxíci

BÍLINA – V Městském divadle v Bílině se uskuteční Křest projektu – Modern Talking Revival.CZ v podání Jirky a Martina…

Modern Talking Revival.CZ přiedou ve čtvrtek 12. března od 19.00 hodin podpořit a zároveň pokřtít projekt jejich dlouholetá skupina MAXÍCI – Pavel Vohnout, Přemysl Stoklasa a Petr Panocha.

Projekt MODERN TALKING Revival CZ je jeden jediný v České republice a druhý ve světě. Celý hudební blok se skládá z těch největších hitů legendárního německého popového dua  80. a 90.let – Modern Talking.

Projekt jako takový není klasickým revivalem, ačkoliv má toto slovo v názvu. Ten mu byl přisouzen zcela náhodou pořadatelem dvou koncertů. Show jako taková je pojatá stylem TRIBUTE – tedy oslava. Nikdo už nemůže nikdy nahradit originál, a ani to není cílem. Jen prostě chceme těm lidem, kteří mají tuto muziku rádi, stejně tak jako my, udělat radost. A to proto, že se nejspíš už nikdy nikomu nepodaří vidět TA a DB pohromadě na jednom pódiu. Oba ale dobře víme, že jejich písně jsou hity, které prostě nikdy nezestárnou. Tak doufáme, že si budeme společně moct zavzpomínat na tuto skvělou muziku a připomenou si pár zajímavostí ze života MT

Vstupné na akci je zdarma. Redakce Agentury JV PRESS.cz je hrdým mediálním partnerem celé akce.

Autor : Jitka Andrlová

 

 

 

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

Napsat komentář