Auto-Moto Cestování Doprava HZS Krimi Plzeňský Policie Pomáháme Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

U Plané se střetl nákladní vůz s traktorbagrem, oba řidiči utrpěli při střetu zranění, a tak byli z místa převezeni do nemocnice

PLANÁ – Tachovští dopravní policisté přijali dnešního dne oznámení o nehodě, která se stala kolem 8:00 hod. u obce Planá. Po silnici II. třídy číslo 201 jel ve směru od centra Plané 40letý řidič s traktorbagrem.

  Při tom nedal přednost v jízdě zleva jedoucímu nákladnímu vozidlu značky Volvo, jehož 21letý řidič jel od Stříbra směrem ke křižovatce silnic II/230 a I/21. Řidič nákladního auta se snažil střetu s traktorbagrem zabránit, a tak strhl řízení vozidla vlevo, částí auta vyjel mimo komunikaci, kde se nákladní vůz převrátil na pravý bok. Traktorbagr byl po střetu odmrštěn do pravého silničního příkopu. Při nehodě utrpěli zranění oba řidiči – z místa byli převezeni záchrannou službou do nemocnice.

Ještě před tím s nimi policisté provedli dechové zkoušky, při kterých požití alkoholu před jízdou vyloučili. Při dopravní nehodě došlo k uvolnění převáženého nákladu – stavebního materiálu – a k úniku pohonných hmot a provozních kapalin. V tuto chvíli je doprava řízena kyvadlově a přibližně ještě do 11:30 hod. bude.

Autor : por. Bc. Dagmar Jiroušková

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

One Reply to “U Plané se střetl nákladní vůz s traktorbagrem, oba řidiči utrpěli při střetu zranění, a tak byli z místa převezeni do nemocnice

Napsat komentář