Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

OBRAZEM: Záchranná brigáda kynologů Ústeckého kraje trénovala i pomocí mapy v okolí Partyzánu v Chomutově

CHOMUTOVSKO – Členové výjezdové jednotky Záchranné brigády kynologů Ústeckého kraje se v sobotu zúčastnili tréninku pátrání po pohřešované osobě v lesích v okolí Partyzánu u Chomutova.

Kynologové se dostavili na základnu ZKO Březenecká, kde od vedoucího cvičení získávali potřebné informace pro pátrání. Po získání všech informací se psovodi za pomocí mapy a buzoly vydali na prohledávání určeného sektoru.

Když byla pohřešovaná osoba nalezena, tak se kynologové vrátili zpět na základnu a předali informace vedoucímu cvičení a zároveň spolu vyhodnotili svojí práci v terénu.

Sobotní trénink byl zaměřen na práci s buzolou, mapou a také na orientaci v terénu. Cvičení se zúčastnilo 12 kynologů a členů výjezdové jednotky, v rámci přípravy na praktické nasazení . Záchranná brigáda kynologů je vám k dispozici 365 dní v roce.

V případě, že potřebujete využít naši pomoc, neváhejte nás kontaktovat přes Facebookové stránky, kde nás najdete pod profilem Záchranná brigáda kynologů Ústeckého kraje. Nebo na telefonu 604 999 902, 732 406 122, 724 727 230.

FOTOGALERIE…

Autor: Jan Dvořák

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “OBRAZEM: Záchranná brigáda kynologů Ústeckého kraje trénovala i pomocí mapy v okolí Partyzánu v Chomutově

Napsat komentář