Auto-Moto Doprava Krimi Policie Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Na policejní auto v Ostravě spadl třiapůltunový kontejner, policistům se nic nestalo

OSTRAVA- Na služební vůz policistů v ostravských Mariánských Horách spadl třiapůltunový kontejner z okolo projíždějící soupravy. Nikomu se naštěstí nic vážného nestalo.

Tři policisté projížděli ve služební voze Mariánskými Horami v Ostravě. Blížili se ke křižovatce, když viděli nákladní auto s návěsem, které přijíždí z pravé strany a chce odbočit do jejich směru.

Zkušenému policejnímu řidiči bylo hned jasné, že jede příliš rychle a nezvládne to. „Bylo to nepříjemné. Viděl jsem, že ten kamion jede nestandardně a nevypadalo to vůbec dobře. Zbyla mi jediná možnost, šlápnout na brzdy a zkusit se mu vyhnout. To se naštěstí částečně podařilo, protože by nám to jinak spadlo na střechu,“ popsal událost řidič policejního vozu.

Štěstí bylo i to, že byl prázdný. Záchranka ošetřila pouze lehké zranění ruky řidiče a pak už nastoupili hasiči. „Na místo vyjely dvě jednotky profesionálních hasičů. Mimo jiné i automobilový jeřáb a sundávali jsme těžký kovový kontejner ze střechy služebního vozu policie,“ popisuje mluvčí HZS MS kraje Petr Kůdela.

Lukáš Jirka
ŠÉFREDAKTOR lukas.jirka@jvpress.cz 737 310 273
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Na policejní auto v Ostravě spadl třiapůltunový kontejner, policistům se nic nestalo

  1. Pingback: site here

Napsat komentář