Koronavirus Politika Pomáháme Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Krajská zdravotní otevře v Nemocnici Teplice v souvislosti s šířením nákazy COVID-19 dvě místa pro třídění pacientů přicházejících na jednotlivá zdravotnická pracoviště

TEPLICE – Od pondělí 23. března 2020 od 7:00 hodin zavede Krajská zdravotní, a. s., triáž všech pacientů přicházejících do Nemocnice Teplice, o. z., a budovy polikliniky.

K dispozici budou dvě třídící místa. Jedno třídící místo bude umístěno před vstupem na urgentní příjem u pavilonu F, druhé třídící místo ve vestibulu polikliniky za komerční zónou.

Zdravotníci budou třídit pacienty přicházející na jednotlivá zdravotnická pracoviště, vstup na všechna zdravotnická pracoviště nemocnice tak bude možný pouze po průchodu jedním z těchto třídících míst. Pacient po průchodu třídícím místem získá kartu potvrzující negativní screening SARS– CoV-2 a následně bude ošetřen v příslušné odborné ambulanci.

Pacienti, kteří budou vyhodnoceni triáží jako potencionálně infekční, budou následně ošetřeni se svými obtížemi dle doporučeného postupu.

Třídící místa budou otevřena denně od 7:00 hodin do 15:30 hodin, následně bude triáž pacientů zajištěna pracovištěm urgentního příjmu v pavilonu F.

Zdroj: Krajská zdravotní

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář