Auto-Moto Cestování Doprava Koronavirus Kultura Pomáháme Technika Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS VIDEEM: Poděkování si zaslouží i řidiči kamionů, Tepličané jim dnes tleskali

TEPLICE – Obrovský DÍK patří nejen všem složkám IZS, prodavačkám, vojákům ale také řidičům nákladních automobilů, tedy kamioňákům, kteří ve dne v noci rozvážejí a zásobují obchody s potravinami… Tepličan Michal Benek společně s přítelkyní a bratrem se proto dnes rozhodl netradiční formou kamioňákům poděkovat… Ze silničního mostu děkovali transparentem a tleskáním projíždějícím řidičům kamionů na dálnici D8.

„Napadlo mě tuhle akci udělat a navrhl jsem to i přítelkyni, která hned souhlasila a společně jsme také hned transparent vymysleli a napsali. S jeho vývěsem nám pomohl můj bratr, ale ten pak musel bohužel odjet,“ říká Michal Benek.

„ANO i Vám děkujeme za vaší práci v těchto náročných dnech a doufáme, že aspoň pár z vás jsme udělali radost 👍 prosím o sdílení ať se to dostane všude 👍👍👍 + děkujeme Policie České republiky za schovívavost 👍“

 

K tomu nápadu ho prý přiměl fakt, že i on je řidič z povolání a jezdí s nákladním autem, takže ví, co tahle práce v těchto dnech obnáší, a že v dnešní době musí řidiči dálkové dopravy pracovat i za dva.

FOTOGALERIE…

„Přítelkyně k tomu má také blízko, vzhledem k faktu, že její táta jezdil několik let kamionem. Máme k tomu oba blízko, ale náš hlavní důvod byl především poděkovat řidičům. Dálková doprava je nezbytná k zásobování, ať už pro jakéhokoliv odvětvi a za to bychom měli byt vděční,“ dodává Michal Benek.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář