Auto-Moto Doprava HZS Jihočeský Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

TRAGÉDIE: Střet dvou osobních aut na Českobudějovicku nepřežilo jedno z těžce zraněných dětí

ČESKOBUDĚJOVICKO – Na silnici u Břehova se střetla dvě osobní vozidla na silnici II/145, mezi obcemi Češňovice a Němčice na Českobudějovicku. Na místo okamžitě vyjela policejní hlídka z obvodního oddělení Netolice, která na místě prověřila, že se v katastru obce Břehov čelně střela osobní vozidla tovární značky Opel a BMW.

Zároveň na místo vyjela hlídka dopravních policistů z Územního odboru Prachatice, k vyšetřování uvedené nehody. Provedeným šetřením a ohledáním místa činu zjistili, že ve směru Češňovice – Němčice jela řidička (roč. 1980) vozidla Opel Astra, kdy z dosud nezjištěných příčin přejela do protisměru, kde se čelně střela s jedoucím vozidlem BMW X Drive, řízené řidičkou (roč. 1974). Ve vozidle Opel se velmi těžce zranily dvě osoby mladší 15 let a samotná řidička. Zranění utrpěla i řidička z druhého vozidla.

Na místo dorazili i příslušníci Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje a Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje, kdy zdravotnicí intenzivně prováděli resuscitaci zraněných a to jak na místě, tak i během leteckého a pozemního transportu do nemocnice.

Policisté komunikaci uzavřeli pro veškerý provoz z důvodu neprůjezdnosti a zajišťování stop.

Po pár hodinách bohužel obdrželi smutnou informaci o úmrtí jedné z nezletilých osob. Případ je v šetření českobudějovických dopravních policistů a zároveň jejich kolegů ze Služby kriminální policie a vyšetřování Územního odboru České Budějovice.

Autor: por. Bc. Milan Bajcura

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TRAGÉDIE: Střet dvou osobních aut na Českobudějovicku nepřežilo jedno z těžce zraněných dětí

  1. Pingback: youtube niches

Napsat komentář