Auto-Moto Cestování Doprava HZS Karlovarský Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ Z DOPRAVY: V Údolí na Sokolovsku spadla v noci opěrná zeď domu u silnice z Lokte na Horní Slavkov! NEPROJEDETE

SOKOLOVSKO – V Údolí na Sokolovsku spadla v noci opěrná zeď domu u silnice z Lokte na Horní Slavkov. NEPROJEDETE! Provoz je zde zcela zastavený až do doby, než bude posouzeno, zda nehrozí další sesuv či poškození rodinného domu nad sesuvem.

Před místem sesuvu jsou aktuálně instalovány zákazové značky, od Lokte a Horního Slavkova jsou značky „slepá ulice“. Řidiči pozor! Objízdná trasa není značkami vyznačena.

FOTOGALERIE… 

V Údolí v souvislosti s intenzivnějšími srážkami došlo kolem půlnoci k sesuvu opěrné zdi. Vzhledem k tomu, že mohou hrozit další sesuvy půdy bude silnice mezi Loktem a Horním Slavkovem na základě rozhodnutí Hasičského záchranného sboru úplně uzavřena pro průjezd a to do odklizení sesuvu, ale hlavně do vyjádření statika zda nehrozí další sesuvy.

K sesuvu došlo cca 500 metrů od odbočky na Nadlesí směrem na Loket. Dopravní obsluze bude vjezd (do Údolí od Lokte a do Nadlesí a Dvorů od Horního Slavkova) povolen. Vzhledem k tomu, že situace kolem této krajské komunikace může souviset i s průjezdem těžké nákladní dopravy budu toto řešit hned ráno i se zástupci Karlovarského kraje, jelikož tento stav je dále neudržitelný.

„Majitelce domu u kterého došlo k sesuvu je od zítra městem zajištěno náhradní ubytování do doby vyřešení celé situace,“ dodal starosta města Loket Petr Adamec.

Zdroj: HZS Karlovarského kraje
Město Loket

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář