Finance Kultura PR Reklamy Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Úklidová společnost ÚklidoFFka company s.r.o. chce změnit trh a klientům zajistit nadstandardní servis

MOST – Mladá úklidová společnost ÚklidoFFka company s.r.o.  si dala za cíl především spokojeného zákazníka. Proto se také zaměřila i na průzkum spokojenosti lidí s úklidem na Mostecku. 

„Celkově nás mrzí situace na mosteckém trhu, chování některých společností, které zde působí nás opravdu znepokojuje! Jejich přístup k lidem, jejich přístup k zákazníkům, každý ví své. Je proto čas na změnu. „Trh potřebuje oživení, kvalitu a péči, kterou zde nikdo nenabízí,“ domnívají se zástupci úklidové společnosti ÚklidoFFka company s.r.o..

„Nastavili jsme cenu poněkud vyšší, než má zdejší konkurence. Nechceme vést cenovou válku jelikož je to cesta do pekel. Díky vyšší ceně si však můžeme dovolit o dost zajímavější platové ohodnocení pro zaměstnance, plno benefitů, profesionální proškolení a kvalitní nadstandardní servis pro klienty. Chceme tak změnit úklidový trh na Mostecku,“ dodává vedení společnosti ÚklidoFFka company s.r.o.

Za úklid chodby bytového domu zaplatí klient 95 korun měsíčně za jednu bytovou jednotku.

ÚklidoFFka company s.r.o. se zabývá úklidem chodeb bytových domů, úklidem bytů, kanceláří a dalších objektů. „Naše společnost zahrnuje ve svých službách i poradenství zdarma. Každému se někdy stalo, že nedokázal odstranit nějakou nečistotu. Rádi bychom zájemcům proto pomohli tím, že jim doporučíme vhodný přípravek nebo si klient u nás může objednat odborné čištění konkrétních nečistot, nebo i kompletní úklid domácnosti.“ 

ÚklidoFFka company s.r.o.  tak chce na trh přinést novou energii a pokud to bude možné napravit pověst úklidovému segmentu.

Bližší informace o společnosti naleznete také na Facebookovém profilu ÚklidoFFka. ZDE

Autor: PR
reklamní sdělení

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář