Krimi Policie Praha Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

OBRAZEM: Tento muž se u metra vydával za policistu a po ženách požadoval předložení dokladů! Kriminalisté nyní pátrají po očitých svědcích a dalších poškozených

PRAHA – Policisté z místního oddělení Jarov společně s kriminalisty z Prahy IV pátrají po svědcích, kteří se v pondělí dvacet minut před třináctou hodinou pohybovali u metra Želivského v Praze 3. Již ztotožněný, a v současné chvíli už zadržený, třicetiletý muž zastavil u vchodu do metra neznámou ženu, po které požadoval předložení jejího dokladu totožnosti. Navíc ji sdělil, že je příslušník Policie České republiky, a že pokud neuposlechne jeho výzev, zavolá další kolegy.

Toho se žena zalekla a ihned mu ukázala svůj cestovní doklad. Vzhledem k těmto skutečnostem hledáme právě ji, jelikož tuto skutečnost doposud neoznámila a další očité svědky, kteří se v inkriminovanou dobu na místě nacházeli, aby se ozvali na linku 158. Jejich svědectví je pro nás velmi důležité. Tomuto jednání byla přítomna jiná žena, která vše pečlivě zadokumentovala na mobilní telefon a následně vše oznámila.

FOTOGALERIE…

Kriminalisté se domnívají, že tohoto jednání se podezřelý nedopustil poprvé. Proto žádáme širokou veřejnost, pokud jste se s tímto mužem setkali a máte s ním stejnou zkušenost, neprodleně kontaktujte linku 158.

Celý případ policisté v současné chvíli prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu přisvojení pravomoci úřadu, za což pachateli v případě odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Autor: por. Mgr. Violeta Siřišťová 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “OBRAZEM: Tento muž se u metra vydával za policistu a po ženách požadoval předložení dokladů! Kriminalisté nyní pátrají po očitých svědcích a dalších poškozených

Napsat komentář