Krimi Liberecký Policie Školní okénko Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

TRAGÉDIE: Kriminalisté liberecké policie vyšetřují tragickou událost na koupališti v Českém Dubu na Liberecku! Utonul tam teprve šestiletý chlapec

LIBERECKO – Tragickému případu se věnuje služba kriminální policie a vyšetřování.V pondělí 6. července po půl páté odpoledne si na koupališti v Českém Dubu všimla nezletilá dívka bezvládného těla nezletilého chlapce, které plavalo na vodní hladině a společně se svými kamarádkami tohoto chlapce v bezvědomí vytáhla na břeh.

Vše naznačuje tomu, že se před tím za dosud nevyjasněných okolností v koupališti topil. Ačkoliv mu na místě byla okamžitě poskytnuta první pomoc, byl jeho zdravotní stav velmi vážný a vyžádal si letecký transport do Fakultní nemocnice v Motole. Zde chlapec navzdory maximálnímu úsilí lékařů o záchranu jeho života včera zemřel.

Tragickou událost prověřuje služba kriminální policie a vyšetřování libereckého územního odboru pro přečin usmrcení z nedbalosti. Hoch navštívil v pondělí odpoledne koupaliště v Českém Dubu jako účastník letního tábora společně s dalšími dětmi a s táborovým dozorem.

Vzhledem k tomu, že na řádném objasnění případu stále pracujeme i s ohledem na věk chlapce, nebudeme k této události poskytovat žádné bližší informace.

Autor: por. Bc. Ivana Baláková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář