HZS Karlovarský Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

U Chebu hořela v noci ubytovna! Jde už o třetí požár stejného objektu

CHEBSKO – Objekt bývalého casina a v současné době ubytovny v chebské části města Dolní Dvory začal hořet v noci z úterý na středu. Požár nahlásili svědci po jedenácté hodině v noci. Na místo vyjely jednotky hasičů z I. stupně požárního poplachu.

Po příjezdu vycházel z jedné části budovy kouř, ve chvíli, kdy hasiči zahájili hasební práce, došlo k prudkému plamennému rozhoření, které zasáhlo prostory pod střechou celé jedné poloviny objektu. Zároveň hasiči při průzkumu ostatních částí budovy našli další ohniska. Velitel zásahu tak požádal o posilové jednotky a vyhlášení II. stupně požárního poplachu. Celkem tak na místě zasahovalo devět jednotek hasičů.

FOTOGALERIE…

Během likvidace požáru bylo nutné rozebrat část střešní konstrukce, požár se šířil pod střechou budovy. Ubytovna byla v době požáru zcela prázdná, událost je tak bez zranění. Tři hodiny od nahlášení byl požár pod kontrolou, až do ranních hodin místo požáru hlídala policie. Ve středu v dopoledních hodinách se na místo vrátili hasiči na kontrolu a zároveň jako asistence pro vyšetřovatele požárů, který společně s policií na místě zjišťuje, proč v objektu začalo hořet. Příčina je tak v šetření, stejně tak výše způsobené škody.

U požáru tohoto objektu zasahovali hasiči v únoru roku 2014, kdy oheň způsobil čtyřmilionovou škodu. Příčinou bylo úmyslné zapálení. V dubnu roku 2010 zde hořelo poprvé, škoda se vyšplhala na dvacet milionů a příčinou bylo rovněž úmyslné zapálení.

O předchozích požárech jsme informovali zde: https://www.hzscr.cz/clanek/u-chebu-vyhorelo-casino-uz-podruhe.aspx

Zdroj: HZS Karlovarského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “U Chebu hořela v noci ubytovna! Jde už o třetí požár stejného objektu

  1. Pingback: primer

Napsat komentář