HZS Krimi Moravskoslezský Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: Kritička zásahu hasičů v Bohumíně si sype popel na hlavu a s pokorou se omluvila

BOHUMÍN – Obrovská vlna kritiky se snesla na očitou svědkyni Karin Šipkovou, která nechvalně proslula svým mediálním výstupem na televizních stanicích, když kritizovala práci zasahujících hasičů při tragickém požáru bytu panelového domu v Bohumíně, kde zemřelo jedenáct lidí. 

Žena, která pozorovala zásah z chodníku před domem, se pustila do hasičů a v médiích doslova pošpinila jejich práci. Mimo jiné tvrdila, že hasiči dorazili na místo pozdě nebo, že před domem dlouhé minuty stáli a nic nedělali!

Nyní si ale s odstupem času sama sype popel na hlavu a na sociální síti zveřejnila omluvu s tím, že vystoupí s omluvou směrem k hasičům i v televizi. Někteří lidí však omluvným slovům kritičky nevěří a celou událost berou s posměchem…

Ředitel krajských hasičů Vladimír Vlček důrazně odmítl spekulace, že hasiči přijeli pozdě a byli laxní. „Odmítám spekulace, že hasiči přijeli pozdě a že by tu hasiči stáli a nic nedělali. Je skutečností, že dvě jednotky tady byly do pěti minut. V takových případech se zasahuje vnitřní cestou. Není možné, aby zdolání takového požáru bylo vyřešeno v řádu minut,” podotkl ředitel HZS Moravskoslezského kraje Vladimír Vlček.

Autor: redakce

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář