Doprava Plzeňský Policie Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Řidič vjel autem do protisměru a narazil do betonové palisády, po nehodě se jeho auto odrazilo a narazilo do jiného vozu

HOLÝŠOV-  K dopravní nehodě na křižovatce Jiráskova třída, Sokolovská a MUDr. Šlejmara v obci Holýšov došlo včera. Čtyřiapadesátiletý řidič osobního automobilu Škoda Octavia jedoucí po silnici I. třídy č. 26 ve směru od Stoda na Ohučov z dosud nezjištěných příčin vjel do protisměru, na levou krajnici a dále na levý chodník, kde narazil do betonové palisády.

Následně bylo jeho vozidlo odraženo do křižovatky, kde narazilo do osobního automobilu Ford Tourneo Connect šestačtyřicetiletého řidiče, který jel ve směru z ulice MUDr. Šlejmara.

Při střetu došlo k lehkému zranění řidiče vozidla Škoda. Byl převezen na ošetření do nemocnice. Požití alkoholu u obou řidičů vyloučily dechové zkoušky. Na vozidle Ford vznikla škoda 110 tisíc korun, na vozidle Škoda byla škoda vyčíslena na 20 tisíc a na palisádách na 1 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích.

Autor: por. Mgr. Dagmar Brožová

 

Lukáš Jirka
ŠÉFREDAKTOR lukas.jirka@jvpress.cz 737 310 273
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář