Jihočeský Krimi Policie Školní okénko Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Základní škola Zdravotnictví Zprávy podle krajů

DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policisté usilovně pátrají po pohřešovaném dvanáctiletém chlapci z Českokrumlovska! Neviděli jste ho někde?

ČESKOKRUMLOVSKO – V souvislosti s pátráním po nezletilém chlapci žádají policisté z Táborska o pomoc sdělovací prostředky a širokou veřejnost. Na základě žádosti rodinných příslušníků vyhlásili policisté pátrání po dvanáctiletém mladíkovi z Českokrumlovska.

Pohřešovaný chlapec byl viděn babičkou kolem deváté hodiny dopolední dnes, tedy v úterý 8. září 2020, kdy odjel z jejího domu v Rodné na Mladovožicku na kole. Dle dosavadního vyšetřování byl kolem půl desáté dopoledne spatřen na čerpací stanici v Mladé Vožici. Od té doby nejsou o chlapci žádné zprávy.

Dvanáctiletý Michal Ferenc z Českého Krumlova je hubené, asi 150–155 cm vysoké postavy, má hnědé oči a černé husté vlasy. Na levém boku hlavy má velké mateřské znaménko. Oblečen byl do šedé mikiny s nezjištěným nápisem, černých tepláků a bílo zelených nových bot.

Doposud provedená opatření k jeho vypátrání byla negativní. „Žádáme tímto každého, kdo by měl k výskytu či pohybu toho mladíka jakékoliv informace, aby je předal policistům na kterékoliv služebně nebo na policejní lince číslo 158. Děkujeme.“

Bližší informace k pohřešovanému chlapci naleznete ZDE. V případě, že odkaz policejní databáze nebude již aktivní, byl chlapec nalezen. Zatím se tak bohužel ještě nestalo. 

Autor: por. Bc. Lenka Pokorná 

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policisté usilovně pátrají po pohřešovaném dvanáctiletém chlapci z Českokrumlovska! Neviděli jste ho někde?

Napsat komentář