Koronavirus Pomáháme Praha Školní okénko Technika Z domova Zajímavosti Základní škola Zdravotnictví Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: Třináctiletý školák z pražské Hostivaře se dal do šití roušek a chce je rozdávat zdarma. Zatím u spolužáků ale moc neuspěl! Jeho matka se ale nevzdává

PRAHA – Teprve třináctiletý školák z pražské Hostivaře se dal do šití roušek. Chtěl je ve škole zdarma rozdávat spolužákům, ale narazil u nich. Setkal se prý jen s výsměchem a odmítnutím. Jeho matka teď na sociální síti chce jen pro syna uznání a dokázat mu, jak moc je na něj pyšná a že to co chlapec dělá smysl má!

„Můj syn už několik týdnů šije roušky. Chtěl je rozdávat ve škole, dozvěděl se, že jsou hnusný a on divný. Je nešťastný. Přátelé, chci mu dokázat, že to je hloupost, jsem na něj pyšná a pomůžu mu je rozdat tam, kde to ocení. Pomůžete mi prosím ukázat mu, že to co dělá je naopak úžasné? Že to, že ve 13ti perfektně šije na stroji a chce udělat něco pro ostatní , je naopak super frajeřina? Děkuji! Potřebuji mu dokázat, že svět je ještě v pořádku,“ vzkazuje matka chlapce Anička Žaková Zieglerová.

Pod příspěvkem, který žena nasadila na sociální síť má již přes jeden milion komentářů a dokonce přes 1,5 tisíce sdílení! Vesměs pozitivních reakcí. Palce malému krejčímu tak drží i naše redakce a chlapci vzkazuje, nevzdávej to a pokračuj v tom, v čem jsi opravdu dobrý a FRAJER.

Autor: redakce

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář