Krimi Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

PIETA: Rodina, přátelé i kamarádi dnes zapálí svíčku za zemřelého osmnáctiletého Thomase z Bíliny! Okolnosti tragické smrti mladíka i nadále vyšetřují kriminalisté

BÍLINA – Kriminalisté teplické policie i nadále usilovně vyšetřují tragickou smrt teprve osmnáctiletého mladíka z Bíliny, jehož tělo bez známek života bylo v pátek dopoledne nalezeno poblíž kolejiště hlavní železniční trati u bílinské Kyselky. 

Nařízená pitva má objasnit jestli za smrtí je nešťastná událost, sebevražda nebo dokonce vražda! Při prvotním ohledání těla na místě činu totiž kriminalisté nevyloučili, že se mladík mohl stát obětí trestného činu. Všechny tři verze tak policisté prověřují a na celém případu i nadále pracují.

Rodina, přátelé i kamarádi mrtvého Thomase se spontánně během dneška chystají uctít jeho památku zapálenou svíčkou.

Pohřešovaný mladík odešel 23. září kolem 13:00 hodin z místa trvalého bydliště v Bílině a od té doby byl více než týden nezvěstný. Po devíti dnech bylo jeho tělo nalezeno na bílinské Kyselce nedaleko kolejiště… Jeho zmizení i následné objevení těla bez známek života velmi citelně a silně zasáhlo celou Bílinu.

Autor: Honza Vraný

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “PIETA: Rodina, přátelé i kamarádi dnes zapálí svíčku za zemřelého osmnáctiletého Thomase z Bíliny! Okolnosti tragické smrti mladíka i nadále vyšetřují kriminalisté

Napsat komentář