HZS Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Kultura Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Pomáháme PR Praha Reklamy Složky IZS Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

VIDEOUPOUTÁVKA: Začíná prodej charitativního kalendáře s hasiči Praha KLUCI Z PLAKÁTU

PRAHA –  Kateřina Procházková Havlíková ze společnosti KTH CHEM připravila ve spolupráci s pražskými hasiči a Nadačním fondem REGI Base charitativní kalendář pro příští rok. Charitativní kalendář s hasiči Praha bude v prodeji již od úterý 20. října za 299 korun.

Již delší dobu Kateřina prostřednictvím sociálních sítí informuje o plánované charitativní akci na podporu bývalého pražského hasiče Roberta Gyömbéra, který díky nepřízni osudu již nemůže vykonávat svou profesi.

Firma KTH CHEM, Nadační fond REGI Base, Robertovo bývalí kolegové a kamarádi se proto sešli, aby společnými silami vytvořili charitativní kalendář, díky jehož prodeji získá Robert finanční prostředky na pokračování nutné tele-rehabilitace.

Je krásné, že je stále řada skvělých lidí, kterým jde všem o jednu společnou věc – o pomoc bývalému kolegovi. Klobouk dolů před vámi všemi (hasiči jsou rodina).

Medailonky hasičských kluků z plakátu naleznete ZDE

Firma KTH CHEM se rozhodla nejen vyvíjet a prodávat chemii, školit, čistit a dezinfikovat, ale také pomáhat. Všichni víte, že hasiči a záchranáři nejsou jen náš „business focus“, ale rodinou.

Každý, kdo je součástí této velmi specifické skupiny lidí, nebo jí zná trochu blíže ví, že je to parta lidí, kteří mají nejen svůj velmi drsný, pro mnohé nepochopitelný humor, ale o to více empatie a snahu pomáhat. Ta sounáležitost a podpora, která se týká nejen jich samotných, ale i jejich rodin a blízkých, ta se skutečně nevyskytuje snad nikde jinde.

„Proto jsem se rozhodla spojit pár těchto pánů a pomoc tím jednomu z nich, který již v jejich  řadách, kvůli nepřízni osudu, sloužit nemůže,“ vysvětluje Kateřina. Cílem je tedy prodej tohoto kalendáře, jehož výtěžek půjde skrze nadaci REGI BASE na pokračovaní Robertovy tele-rehabilitace a tím i cesty k lepšímu životu.

„Vybrat 12 kluků byl problém, pokud mezi hasiči máte kamarádů a přátel fakt celou řadu, nicméně pro kalendář roku 2021 jsem vybrala ty, kteří jsou mi nejbližší, kteří jsou mými kamarády a vlastně hrdiny, neb se mnou šli do vod neznámých bez ohledu na stud a konečný výsledek. Tímto tedy děkuji jim, celému týmu lidí, kteří mému nápadu dali styl, formu, brzdili mě, usměrňovali (což je často třeba) a dali mnoho rad jak na to.

„Moje největší dík ovšem patří fotografovi, také pražskému hasiči Františku Novotnému, který nad přípravou fotek strávil hodiny a dny a trpělivě naslouchal mým dalším nápadům a kupodivu se mnou stále mluví. Než dojde k samotnému představení kalendáře, rozhodla jsem se představit každého z těchto  ostřílených „ohňobijců“, dát kalendáři jakýsi příběh a vynést tyto PÁNY HASIČE na výsluní, kam právem patří. Budiž tedy pro Vás tento seriál medailonků výzvou ke koupi kalendáře, kterým pomůžete Robertovi, tomu, který v minulosti pomáhal Vám,“ dodává Kateřina Procházková Havlíková.

Redakce Agentury JV PRESS.cz je hrdým mediálním partnerem celého charitativního projektu.

Objednávky charitativního kalendáře KLUCI Z PLAKÁTU ZDE:

Zdroj: Kateřina Procházková Havlíková

Tomáš Pitterling
Ředitel redakce tomas.pitterling@jvpress.cz

Napsat komentář