Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

ŘIDIČI POZOR: Na zledovatělých silnicích od ranních hodin v Ústeckém kraji záchranáři evidují již šestou nehodu

ÚSTECKÝ KRAJ – Plné ruce práce mají od ranních hodin záchranáři, hasiči i policisté i na namrzlých silnicích Ústeckého kraje. Od páté hodiny ranní evidují již šestou dopravní nehodu. Informuje o tom mluvčí krajských hasičů Lukáš Marvan.

K vážné nehodě došlo například v Krupce v Ústecké ulici na Teplicku, kde se na ledovce střetla dvě osobní a jedno nákladní auto. Nehoda se bohužel neobešla bez zranění.

K vážnému zranění došlo i na silnici u Přestanova na Ústecku u Chabařovic, tam na zledovatělé vozovce skončilo auto v příkopu. Jeho osádku musejí z havarovaného vozu vyprošťovat hasiči.

„Mezi pátou až osmou hodinou ranní vyjely jednotky k šesti dopravním nehodám. U Mlékojed na Litoměřicku nabouralo auto do svodidel. U Huntířova na Děčínsku se srazila dvě osobní auta. Dvě osobní auta havarovala v Ústí nad Labem – Mojžíři, další v Chabařovicích. U Soběchleb na Teplicku havarovala dvě osobní auta a jedno nákladní. U Unčína leží osobní auto na boku,“ dodává ke karambolům mluvčí krajských hasičů Lukáš Marvan.

Okolnosti nehod vyšetřují dopravní policisté.

Autor: Honza Vraný
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “ŘIDIČI POZOR: Na zledovatělých silnicích od ranních hodin v Ústeckém kraji záchranáři evidují již šestou nehodu

Napsat komentář