Krimi Policie Pomáháme Praha Složky IZS Technika Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

POLICIE PÁTRÁ: Z bankovního účtu zmizely stovky tisíc, nepoznáte muže na fotkách?

ÚSTECKÝ KRAJ / PRAHA – Z bankovního účtu zmizely stovky tisíc, nepoznáte muže na fotkách? kriminalisté z Děčína pátrají po neznámém pachateli, který z bankovního účtu poškozeného převedl značnou finanční hotovost na jiný účet, z něhož následně provedl několik výběrů platebními kartami, a to v Praze 5 – Radotín a v Rudné u Prahy, vybral téměř 400 tisíc korun. Muž, který peníze z bankomatů vybral, byl zachycen bezpečnostními kamerami, kriminalisté nyní pátrají po jeho totožnosti…

Žádáme spoluobčany o pomoc při pátrání po neznámém pachateli, který zatím nezjištěným způsobem pronikl do bankovního účtu poškozené osoby, ze kterého následně převedl větší finanční hotovost na jiný účet.

Z tohoto účtu pak neznámý muž s rouškou na obličeji vybral pomocí platebních karet téměř čtyři sta tisíc korun, a to dne 14. 9. 2020 v čase 21:03 – 21:08 hodin z bankomatu v Praze 5 – Radotíně, nám. Osvoboditelů 1409 a dne 15. 9. 2020 v čase 01:25 – 01:30 hodin z bankomatu v Rudné u Prahy, Masarykova 105/47.

https://www.youtube.com/watch?v=BAuxKOu3XlA

Kriminalisté zajistili kamerové záznamy (foto z kamer a video viz níže), na kterých je zachycen muž, který peníze vybíral a mohl by v dané věci podat důležité svědectví vedoucí k objasnění případu. Jakékoliv informace k jeho totožnosti, nebo výskytu, je možné sdělit přímo na Oddělení hospodářské kriminality v Děčíně, ul. Kaštanová 2, případně poznatky předat na linku 158, za pomoc předem děkujeme.

 

Autor: por. Bc. Daniel Vítek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář