Finance Karlovarský Krimi Policie Školní okénko Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

POMÁHÁME: Rodina si zachránila život útěkem před plameny, které zachvátily dům v Chodově u Bečova na Karlovarsku

CHODOV U BEČOVA – O rozsáhlém požáru rodinného domu v Chodově u Bečova na Karlovarsku, jsme vás již informovali. Požár se naštěstí obešel bez zranění. Rodina si zachránila holý život, děti ale přišly o vše i o Vánoce a dárky. 

Na sociální síti se nyní rozhořela vlna solidarity a rodině se rozhodli pomoci nejen přátelé ale i zcela neznámí lidé včetně mysliveckého spolku Krásenský Lán. Pomůžete také?

„Dobrý den,
žádáme Vás o pomoc!

Náš kamarád, Ladislav Petržílka, přišel se svou rodinou kvůli požáru o střechu nad hlavou.

Dne 13.12.2020 kolem 21:00 hodiny, začal hořet rodinný dům v Chodově u Bečova, ve kterém tou dobou byl Láďův syn s přítelkyní a dvěma malými dětmi, kteří naštěstí stačili z hořícího domu utéct a zavolat hasiče.

Láďa se zrovna vracel z lesa z čekané, když v tom uviděl svůj dům v plamenech. Syn s přítelkyní a dětmi stáli před hořícím domem jen v pyžamech. Stačili zachránit pouze sebe, veškerý majetek shořel.

Proto jsme se rozhodli založit transparentní účet, číslo : 4387669013/0800 , na který kdokoliv může přispět jakoukoliv částkou, která poputuje Láďovi a jeho rodině na pomoc.

Rodina je nyní u svých příbuzných, kde stráví Vánoce. Myslím si, že o Vánocích by si lidé měli pomáhat a proto Vás žádáme o přispění jakékoliv částky, která by rodině pomohla.“

Dne 31.1.2021 bude vybraná částka předána rodině.“

DĚKUJEME !!!

Rostislav Bejček ml.
Rostislav Bejček st.
Dan Laubendorf
A celý myslivecký spolek Krásenský Lán“

Prosím o sdílení…

Pomoci se rozhodli i dobrovolní hasiči z Jsdh Útvina, kteří pořádají sbírku hmotných věci pro obě malé děti a dospělé.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář