HZS Krimi Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

TRAGÉDIE: Kriminalisté na Kroměřížsku a v Mostě vyšetřují na Nový rok dvě smrtelná zranění

KROMĚŘÍŽSKO / MOST – Hned dvě násilné smrti vyšetřují od letošního rána kriminalisté, a to na Kroměřížsku a v Mostě. Okolnosti smrti i nadále vyšetřují policisté.

Nad ránem došlo v jednom z domů na Kroměřížsku k potyčce mezi rodinnými příslušníky, šlo o dva muže ve věku jednadvacet a devětačtyřicet let. Incident následně vyústil smrtí staršího z nich. Podle policistů šlo o hádku mezi otcem a synem. Toho následně kriminalisté zadrželi.

Ke druhé tragické události pak došlo v Mostě. V jednom z bytů panelového domu byl nalezen muž bez známek života, který utrpěl střelná zranění. Potvrdila to krajská policejní mluvčí Alena Bartošová, která redakci Agentury JV PRESS.cz řekla, že policisté přijali oznámení po sedmé hodině ranní o střelném smrtelném poranění. Kriminalisté mostecké policie mají hned několik vyšetřovacích verzí případu, nevylučují nešťastnou náhodu, sebevraždu ani cizí zavinění. Okolnosti smrti objasní i nařízená soudní pitva.

Na místě zasahoval v ranních hodinách i vrtulník leteckých záchranářů. Podle mluvčího krajských záchranářů Prokopa Voleníka ale muž utrpěl závažná střelná zranění, která byla neslučitelná se životem.

Obě tragické události i nadále vyšetřují kriminalisté.

Autor: redakce

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “TRAGÉDIE: Kriminalisté na Kroměřížsku a v Mostě vyšetřují na Nový rok dvě smrtelná zranění

Napsat komentář