Krimi Pardubický Policie Pomáháme Školní okénko Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Základní škola Zdravotnictví Zprávy podle krajů

DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policisté na Chrudimsku hledají pohřešovanou třináctiletou dívku! Neviděli jste ji někde?

CHRUDIMSKO – Policisté usilovně pátrají po teprve třináctileté dívce z Chrudimska, která odešla dnes po 13. hodině z domova s tím, že si jde vyzvednout učebnici angličtiny, od té doby o ní nikdo z rodiny zprávu nemá, nikomu se neozvala.

Dívka měla na sobě černé legíny, černé zimní boty, bílou čepici, bílou bundu, která má na přední straně červený vzor. Má hnědé vlasy, střih v délce mikáda pod uši.

Policisté po ni odpoledne vyhlásili celostátní pátrání. Dívka je zároveň zanesena do databáze pohřešovaných osob Policie ČR v rámci DÍTĚ V OHROŽENÍ!

Pokud víte kde je, nebo jste ji někde zahlédli, volejte chrudimským policistům přes tísňovou linku 158. Více naleznete zde. Je-li odkaz neaktivní, bylo pátrání odvoláno. (zatím se tak bohužel nestalo)

Autor: por. Mgr. Eva Maturová
Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policisté na Chrudimsku hledají pohřešovanou třináctiletou dívku! Neviděli jste ji někde?

Napsat komentář