Krimi Policie Školní okénko Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Základní škola Zdravotnictví Zprávy podle krajů

STALO SE: V Bílině za vlakovým nádražím se schylovalo k bitce dvou skupin dětí! Bleskový zásah strážníků chystanou domluvenou šarvátku zhatil

BÍLINA – „Horda neohrožených bojovníků, číhala v záloze na sousední kmen nájezdníků, který hodlal za použití síly obsadit místní državy.“ Tak nějak to, řečeno mluvou divokého západu, mohlo vypadat v prostoru za vlakovým nádražím v Bílině, kde se dle oznámení schylovalo k hromadnému vyřizování jakéhosi sporu mezi dvěma skupinami dětí.

Místní mládež prý čekala na skupinu přespolních, kteří by na místo měli přijet vlakem. Naštěstí přišlo oznámení včas a k žádné šarvátce nakonec díky zásahu bílinských strážníků nedošlo.

V okamžiku, kdy houf neohrožených domácích obránců spatřil přijíždět místní šerify v bílých plechových ořích, okamžitě to jejich odvaha i bojová nálada vzala zkratkou do neznáma a rychlostí vystřeleného šípu se dali potupným způsobem na překotný ústup.

Na bitevním poli byl muži zákona „zajat“ zbytek úderného odřadu v počtu dvaceti bojovníků. Bojovníci starší patnácti let byli za porušení vládních protiepidemických nařízení odměněni pokutou a ti mladší si za stejný prohřešek počkají, co na jejich počínání řekne OSPOD. Později byla zjištěna totožnost dvanácti uprchlíků, kteří si „odměnu“, díky jejich zbabělé „dezerci“, vyberou později.

Zdroj: Městská policie Bílina
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář