Krimi Městská policie Moravskoslezský Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: Strážníci v Opavě vyřešili krádež potravin v obchodě a zároveň plačící ženě nakoupili potraviny pro její malé dítě

OPAVA – Strážníci Městské policie Opava prokázali, že umí skvěle zakročit, ale také, že mají srdce na pravém místě.

Hlídka opavských strážníků totiž vyjela na běžnou detektivem oznámenou krádež v jednom z opavských nákupních řetězců. Na místě však strážníci nalezli plačící matku malého dítěte, která v obchodě odcizila potraviny pro dítě (Sunar, přesnídávky apod.).

Mezi odcizené věci se ji však připletlo i víno. Všechny odcizené věci se následně v pořádku vrátily zpět do obchodu. Žena se ke krádeži strážníkům přiznala. Hlídka ji proto udělila pokutu ve výši 500,-Kč za krádež vína.

„Následně se všichni tři strážníci ale složili a nakoupili pro její dítě nezbytné potraviny za 1000,- Kč. Děkuji těmto třem mušketýrům za mimořádně citlivý a laskavý přístup k řešení věci. Jsem na Vás pyšný,“ říká na adresu svých strážníků ředitel MP Opava Jiří Klein.

Autor: redakce
Zdroj: MP Opava

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

3 Replies to “ZAUJALO NÁS: Strážníci v Opavě vyřešili krádež potravin v obchodě a zároveň plačící ženě nakoupili potraviny pro její malé dítě

Napsat komentář