Jihočeský Krimi Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Hlubočtí policisté řeší napadení v Bavorovicích, poznáváte muže na fotografiích

BAVOROVICE – Policisté z obvodního oddělení Hluboká nad Vltavou řeší případ ublížení na zdraví a výtržnictví, který se stal dne 11. dubna v 16:40 hodin v obci Bavorovice. 

 Neznámý pachatel jel na skateboardu uprostřed komunikace a  dostal se do konfliktu s řidičem vozidla značky Renault, který jej upozornil, aby jel u strany. Pachatel však zareagoval tak, že udeřil skateboardem do přední kapoty tohoto vozidla a pak odjel. Majitel  vozidla ho však po chvíli dohnal a došlo k dalšímu incidentu, kdy pachatel na tohoto muže zaútočil pěstí do obličeje a způsobil mu zranění. Policistům se podařilo získat fotografie, které zachycují dva muže, jejichž vysvětlení by zásadně přispělo k šetření tohoto případu.

Policie vyzývá tímto na fotografiích zachycené muže, aby se přihlásili hlubockým policistům na jejich služebně v Hluboké nad Vltavou či na jejich telefonní lince 974 226 730. Policisté se rovněž obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při ztotožnění těchto dvou mužů, kteří mohou k případu poskytnout policistům důležité informace.  Pokud poznáváte osoby na zveřejněných fotografiích, volejte policisty na telefonní číslo 974 226 730 nebo přímo na linku 158.

Autor : por. Ing. Štěpánka Schwarzová

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

Napsat komentář