Doprava Jihomoravský Krimi Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

ZÁHADNÉ ZMIZENÍ: Policisté hledají padesátiletého muže, který se ztratil při plavbě na lodi na Brněnské přehradě… Neviděli jste ho někde?

BRNO – Záhadu zmizelého muže vyšetřují od včerejšího odpoledne policisté v Bystrci u Brna. Ti přijali oznámení od posádky lodi na Brněnské přehradě.

V přístavišti měl na loď Lipsko nastoupit asi padesátiletý muž, který si kupoval jízdenku na zastávku Sokolské koupaliště. Na této zastávce však nevystoupil. Posádka muže hledala, ale nikde na lodi nebyl.

Zatím není zřejmé, kde loď opustil,  jestli to bylo před vyplutím, na jiné zastávce anebo jestli během plavby nespadl z paluby do vody. Policistům se podařilo zajistit snímek z kamerového záznamu u přístaviště, kde by měl být onen muž zachycen před vyplutím lodi.

Muž je štíhlé postavy, s prošedivělými vlasy na tváři strniště, na sobě oblečeny riflové modré kalhoty, bundu nezjištěné barvy. Je dosti možné, že je muž v pořádku a pátráme zbytečně. Pokud pohřešovaného muže poznáváte, dejte nám vědět na lince 158.

Autor: nprap. David Chaloupka

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář