Královehradecký Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté pátrají po pohřešovaném mladém muži z Jičínska! Neviděli jste ho někde? mohl být v ohrožení života či zdraví


JIČÍNSKO – Policisté pátrají po 23letém muži, který byl naposledy viděn včera ve 13 hodin na Valdštejnově náměstí v Jičíně. Pohřešovaný by mohl být v ohrožení života či zdraví.

Včera krátce před půlnocí přijali policisté oznámení o pohřešování 23letého muže, který byl naposledy viděn kolem 13. hodiny na Valdštejnově náměstí v Jičíně. Od té doby o sobě nedal vědět. Muž je štíhlé postavy, aktuálně má delší vlasy rezavé barvy.  Na sobě by měl mít černé pantofle, černé dlouhé kalhoty a bílé tričko s nápisem. Pohřešovaný by mohl kulhat na levou nohu.

Bližší informace k pohřešovanému, včetně fotografie, naleznete zde v odkazu (pokud odkaz není aktivní, pátrání již není aktuální).

Jelikož by pohřešovaný mohl být v ohrožení života či zdraví, obracíme se na veřejnost s žádostí o pomoc a spolupráci při pátrání po pohřešovaném. Jakoukoli informaci o výskytu či pohybu muže přijmou policisté na kterékoliv policejní služebně případně na lince 158.

Za pomoc děkujeme.

Autor: por. Ing. Eliška Pospíšilová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz