Auto-Moto Doprava HZS Krimi Městská policie Pardubický Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

DRAMA: V Pardubicích se na křižovatce střetlo osobní vozidlo se sanitkou záchranářů, ta následně skončila na boku

PARDUBICE – U vážné dopravní nehody, při které skončila na boku sanita ZZS Pardubického kraje zasahovali dnes i strážníci Městské policie Pardubice.

K nehodě došlo v sobotu na křižovatce ulic Teplého a J. Palacha přibližně v 11:30 hodin. Vozidlo záchranářů se střetlo s osobním automobilem. Sanitní vůz po nehodě skončil na boku a zastavil se o sloup veřejného osvětlení na chodníku.

FOTOGALERIE…

Na místě zasahovaly i dvě hlídky Městské policie Pardubice, první hlídka strážníků na místo události dorazila do dvou minut zároveň s HZS Pardubického kraje. Strážníci zajistili místo nehody a kvůli bezpečnosti záchranných složek a plynulosti provozu usměrňovali dopravu.

V sanitním vozidle byli zraněni dva příslušníci záchranné služby, vozidlo nepřeváželo pacienta. V osobním vozidle cestoval muž a žena se dvěma dětmi. Těm strážníci nabídli po nezbytně nutnou dobu útočiště ve služebním vozidle. Posádka osobního vozidla vyvázla z nehody bez zranění.

Příčiny a okolnosti střetu nyní šetří Policie České republiky.

Zdroj: Městská policie Pardubice

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “DRAMA: V Pardubicích se na křižovatce střetlo osobní vozidlo se sanitkou záchranářů, ta následně skončila na boku

Napsat komentář