Kultura MLÁDEŽ Školní okénko Sport Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZE SPORTU: Leonidas gym Dubí vybojoval několik titulů

DUBÍ – Po dlouhé Covidové pauze se pomalu vše vrací do normálu, dokonce i sportovní amatérské prostředí.

Několik týdnů po otevření sportovišť se Česká Muaythai Asociace C.M.T.A. rozhodla ve dnech 12 a 13.6. 2021 uspořádat turnaj v Muaythai (Thajském boxu) kde se zápasníci utkají v pyramidách o titul Mistra České republiky Covid Champion. Za náš klub Leonidas gym Dubí se nám povedlo přihlásit 8 juniorů.

FOTOGALERIE…

Nejmladší z výpravy 11 letý Jakub Ježek z Dubí, i když se moc snažil, prohrává 2:1 na body a neprobojoval se do čtvrtfinále, kde by se utkal o medaile.

Naše 13 letá dívenka z Teplic Sabina Matoušková si vybojovala bronzovou medaili, kde ji z postupu do finále vyřadila soupeřka z Třebíče.

Poslední bronz získal 17 letý Osecký chlapec Jiří Elstner, který je také nejvyšší z výpravy, kdy se svými více jak 200cm pokoušel probojovat na vysoké příčky, ale jeho postup bohužel přerušil borec z Olomouce.

Titul vice mistra ČR pak vybojoval i 12letý Milan Gašperec z Oseka, dále pak 12letý hoch z Krupky Martin Nebřenský a Dubský 17letý Michal Brabec.

Titul mistra ČR si odvezl ve váze do 67kg 15 letý Matěj Charous do Novosedlic a 14letý Dubský mladík Matěj Šimůnek, který je také členem České národní reprezentace.

Věřím tomu, že kdyby byl větší prostor na přípravu tak nasadíme mnohem více závodníků a dosáhneme i lepších výsledků, ale samozřejmě i takto jsem velice spokojen. Pevně věříme, že doba temna je již pryč a závodníky i reprezentanty čeká spousta zápasů a sportovních zážitků.

„Kdo by se chtěl k nám přidat tak mohou děti od 8 let a tréninky jsou přes léto červen, červenec a srpen vždy v pondělí od 18:30, středa od 19:00 a neděle od 18:30.Od září pak mnohem více. Neváhejte a přidejte se k tomuto atraktivnímu úpolovému postojovému sportu.“

Velký dík za pořádání této akce patří prezidentu České Muaythai Asociace Petru Ottichovi a jeho realizačnímu týmu. Poděkování všem co nás podporují: Ústecký kraj, NSA, Města Dubí, Teplice, Osek, Krupka, Obce Proboštov a Novosedlice. Dále pak firmám Stavmart s.r.o., Grafstudio cz, shop Berem.cz., Molík reality. Po zdravotní stránce: Fyzioterapeut Jana Šimonová a Centrum sportovní medicíny Teplice, Norbert Bidrman LEGEARTIS academy .

Autor: Ladislav Horejš
Leonidas Gym Muay Thai Dubí

Foto a Video: Czechfighter.c, K-Legendary production

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář