Krimi Pátrání Policie Praha Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEO: Napadení v metru: Tři rusky hovořící muži napadli v metru muže, který se zastal ženy! Pátrají po nich kriminalisté

PRAHA – Během cesty se dvaačtyřicetiletý cestující v metru zastal ženy, kterou obtěžovali tři rusky hovořící muži. Následně od nich utržil několik ran pěstí. 

Policisté z místního oddělení Karlín pátrají od úterý 6. července po třech rusky hovořících mužích, kteří během cesty metrem linky B a na nástupišti metra Florenc, fyzicky napadli dvaačtyřicetiletého cestujícího. Ten se zastal neznámé ženy, kterou útočníci slovně obtěžovali. Následně od nich utržil několik ran pěstí a po posledním úderu zůstal bezvládně ležet na nástupišti. Jeho zranění si vyžádala převoz do nemocnice.

Policisté šetřením zajistili kamerové záznamy, na kterých jsou vidět jak podezřelí, tak celé napadení. Pokud muže na záběrech poznáváte, nebo víte, kde by se mohli zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158 nebo navštivte nejbližší policejní služebnu. V současné chvíli nemůžeme vyloučit, že se jedná o cizince, kteří mohou bydlet v hotelu či na ubytovně.

Zároveň pátráme také po ženě, kterou měli muži v metru obtěžovat, aby se ozvala také na linku 158. Je pro nás důležitou svědkyní k vyřešení tohoto případu. Děkujeme.

Celý případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví. V případě dopadení a odsouzení hrozí pachateli až tříletý pobyt za mřížemi.

Celý incident se stal v úterý 6. července ve 21:40 hodin.

Autor: por. Mgr. Violeta Siřišťová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář