Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Sport Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

VIDEOREPORTÁŽ: Na letišti v Panenském Týnci během amatérských závodů Car Wars mohlo dojít k daleko více tragickým nehodám! Havaroval tam i motorkář se spolujezdkyní

PANENSKÝ TÝNEC – Nedávná tragická událost na letišti v Panenském Týnci na Lounsku během amatérských automobilových závodů – nemusela být jedinou nehodou, která skončila smrtí spolujezdce v havarovaném automobilu.

Tragickou nehodou na Car Wars se i nadále zabývají kriminalisté lounské policie. Naše redakce má ale k dispozici videozáznam od jednoho z účastníků tuningové akce, na kterém je zachycena další vážná nehoda. Tentokrát motorky.

VIDEOREPORTÁŽ…

Videoreportáž připravil: Honza Vraný / JV press.cz

Během jízdy na ploše bývalého letiště v rámci amatérských závodů na Car Wars totiž došlo i k havárii motocyklu. Na videozáběru čtenáře je vidět motorkář se spolujezdkyní, která neměla na hlavě přilbu, stejně jako řidič v momentu, kdy motorkář zvedá stroj a spolujezdkyně padá na zem. Následuje tvrdý pád. Během okamžiku nezvládá motorkář stroj a i on padá na zem… Dva lidé následně po karambolu skončili v nemocnici. I touto události se nyní zabývá policie.

Autor: Honza Vraný
Video: čtenář

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář