Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

Osobní auto skončilo na Zlínsku po nehodě v lese, řidič v nemocnici

ZLÍNSKO – Tři minuty po čtvrté hodině odpoledne přijali hasiči informaci o dopravní nehodě osobního automobilu nedaleko obce Štítná nad Vláří-Popov. Podle oznamovatele se na místě nacházelo několik zraněných osob, k události proto okamžitě vyrazily jednotky profesionálních hasičů ze stanic Valašské Klobouky a Slavičín, a také posilová jednotka dobrovolných hasičů ze Slavičína. 

V době příjezdu na místo se již zraněný řidič nacházel v péči zdravotníků. Další spolucestující zraněn nebyl. Na místě proto zůstali pouze profesionálové z Valašských Klobouk, kteří zajistili místo nehody a zabezpečili vůz proti nebezpečí vzniku požáru. Po odpojení akumulátoru byl zkontrolován také únik provozních náplní, který se naštěstí nepotvrdil.

FOTOGALERIE…

Jakmile policie ukončila dokumentaci nehody, byl vůz vytažen zpět na vozovku, a po provedení úklidu se jednotka v 19:49 hodin vrátila zpět na svou základnu.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář