Finance Kultura Nezaradené Pomáháme Reklamy Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEOREPORTÁŽ: Móda a hvězdy v mosteckém divadle i letos pomáhaly dětem! Vybralo se krásných 605 000 korun

MOST – Charitativní módní přehlídka Móda a hvězdy v mosteckém divadle i letos pomáhaly dětem. Po roční vynucené přestávce se diváci dočkali největší kulturní show. Celkem byly během slavnostního nedělního večera předány šeky v hodnotě 605 000 korun, které budou využity tím nejlepším způsobem.

Podle organizátorky společenské akce a majitelky Svatebního salonu Delta Petry Vyoralové si peníze i letos rozdělily děti z teplického Klokánku, z Dětského domova Vysoká Pec a Nadační fond Veroniky Kašákové. Letošní charitativní akci moderoval David Gránský a jeho parťáka tentokrát narychlo zastoupila Anna Slováčková. Televizní rosničkář Karel Kašák totiž onemocněl covidem.

VIDEOREPORTÁŽ…

Na tradiční charitativní módní přehlídce Móda a hvězdy ani lets nesměl chybět populární WhiteBox, kde se zájemci mohli nechat vyfotografovat.  Lidé se bavili a přispívali tak na děti z Klokánku Teplice. Společně tak ReNi creative a jejich  WhiteBox pro děti vybrali částku 7 862 korun. Galerii dárců naleznete také ZDE:

FOTOGALERIE…

„Velké díky vám všem, kdo jste byli s námi,“ říká závěrem majitelka Svatebního salonu Delta a organizátorka společenské akce Móda a hvězdy Petra Vyoralová.

Autor: Honza Vraný
Foto: Josef Prokop
ReNi creative

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář