Auto-Moto Doprava HZS Jihočeský Krimi Nezaradené Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Po nárazu do betonových svodidel na Písecku zemřela řidička Fordu

PÍSECKO – Dnes v 15:45 hodin došlo na silnici č. 1/20 za Pískem směrem na Prahu k tragické dopravní nehodě. Řidička (nar. 1968) jela ve vozidle značky Ford a z dosud nezjištěných příčin vjela do míst uzavřeného úseku komunikace v místech, kde probíhá práce na silnici a narazila do betonových svodidel.

Při nehodě utrpěla zranění, kterým následně podlehla. Ve vozidle jela sama. Písečtí kriminalisté a policisté zjišťují přesné příčiny a okolnosti této nehody.

V souvislosti s tím hledají důležitého svědka, který úsekem projížděl bezprostředně před nehodou ve vozidle značky Mercedes, tmavé či černé barvy, typu SUV v čase cca 15:40 hodin. Mohl by poskytnout policistům zásadní informace k průběhu nehody.

„Zároveň se obrací na řidiče, kteří mají ve vozidle palubní kameru a místem nehody v inkriminované době projížděli, aby se policistům ozvali na linku 158. Za spolupráci děkujeme.“

Autor: por. Ing. Štěpánka Schwarzová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TRAGÉDIE: Po nárazu do betonových svodidel na Písecku zemřela řidička Fordu

Comments are closed.