Auto-Moto Doprava HZS Jihomoravský Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME TRAGÉDII: Na Vyškovsku se při střetu čtyř osobních aut zranili čtyři lidé! Jeden řidič nehodu nepřežil

VYŠKOVSKO – Tragický střet čtyř aut na silnici I/50 u Hodějic na Vyškovsku, při kterém se včera večer zranili čtyři lidé a jeden člověk tragickou nehodu bohužel nepřežil, i nadále vyšetřují kriminalisté jihomoravské policie.

Pětasedmdesátiletý řidič jeepu z doposud nezjištěných příčin vjel do protisměru, kde se střetl s dalšími auty. Jeden z řidičů protijedoucích aut bohužel na následky těžkého zranění na místě zemřel, další čtyři lidi se zranili.

Operační středisko vyslalo ke kolizi několika vozidel, ke které došlo na Vyškovsku, celkem čtyři prostředky. Vrtulník, lékařskou a záchranářskou posádku a také inspektora provozu. Na místě zemřel jeden člověk, utrpěl zranění neslučitelná se životem, už mu záchranáři nemohli pomoci. Zdravotníci měli v péči další čtyři osoby, jejich zranění byla lehkého až středně těžkého charakteru.

Po ošetření pacienty transportovali záchranáři sanitkami k další péči do Fakultní nemocnice Brno a do vyškovské nemocnice.

Autor: redakce
a ZZS JMK

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz