Auto-Moto Doprava HZS Jihočeský Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Na železničním přejezdu v Kardašově Řečici na Jindřichohradecku se střetl vlak s osobním automobilem

KARDAŠOVA ŘEČICE – Na železničním přejezdu v Kardašově Řečici na Jindřichohradecku se dnes před polednem střetl vlak s osobním automobilem. K železniční nehodě vyjely všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR. 

K nehodě operační důstojníci vyslali profesionální hasiče ze stanice Jindřichův Hradec, svolali jednotku SDH obce Kardašova Řečice a vyjeli také podnikoví hasiči Správy železnic České Budějovice. Na místo byla povolána Policie ČR, záchranná služba  a vzlétnul také vrtulník leteckých záchranářů.

FOTOGALERIE…

Nehoda se stala v Tyršově ulici na železničním přejezdu v Kardašově Řečici. Přestože byla nehoda ohlášena s nutností vyproštění zraněných osob, hasiči zraněného řidiče z osobního auta nevyprošťovali. Okamžitě si ho převzala záchranná služba. Provoz na trati byl uzavřen. U havarovaného auta, které po nárazu bylo zcela zdemolované a skončilo po nárazu mimo kolejiště, hasiči zkontrolovali možný únik provozních kapalin a zda nemůže dojít ke vzniku požáru.

Po 12. hodině jindřichohradecká jednotka zásah ukončila. Velení u nehody si převzali podnikoví hasiči Správy železnic.

Zdroj: HZS Jihočeského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Na železničním přejezdu v Kardašově Řečici na Jindřichohradecku se střetl vlak s osobním automobilem

  1. Pingback: youtube niches

Comments are closed.