HZS Krimi Městská policie Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

KRIMI: Děti, které si hrály v půdním prostoru objektu dílny na Zlínsku, způsobily požár objektu! Způsobená škoda je 5 milionů korun

ZLÍNSKO – Včera v 16:15 hodin přijali hasiči hlášení o požáru nízké budovy v obci Veselá na Zlínsku. Oznamovatel nám sdělil, že vidí velké plameny a černý kouř. Po příjezdu na místo požáru hasiči průzkumem v dýchacích přístrojích zjistili, že hoří střecha jednopodlažního objektu dílny a asi jedna třetina dílny.

V půdním prostoru bylo uskladněno seno. V tomto prostoru si hrály děti, které způsobily požár. Včasným ohlášením a rychlým zásahem byly uchráněny hodnoty v předběžné výši 5 milionů korun.

FOTOGALERIE…

K uhašení požáru hasiči vytvořili tři útočné proudy vody C. Vodu k hašení hasičské jednotky odebíraly z podzemního požárního hydrantu. Požár hasiči dostali pod kontrolu po 25 minutách. Následně prováděli měření teploty konstrukcí termokamerou. Konstrukce hasiči rozebírali a dohašovali skrytá ohniska hoření. Museli poté strhnout i část štítu.

U požáru zasahovaly tyto jednotky:
Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje, centrální požární stanice Zlín a Sbory dobrovolných hasičů obcí Slušovice, Zádveřice, Veselá a Želechovice nad Dřevnicí.

 Zdroj: HZS Zlínského kraje
(RŽ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz