Krimi LZS Policie Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

KRIMI: Policisté prověřují okolnosti zranění člena rodiny, kterého v Kamenici zasáhl výstřel ze zbraně! Šestadvacetiletý muž skončil s průstřelem břicha v nemocnici

KAMENICE – V sobotu, krátce po osmé hodině večer, vyjížděli policisté na základě oznámení Zdravotnické záchranné služby na linku 158 do obce Kamenice na Praze východ, a to k muži se střelným poraněním.

Událost se stala v jednom z rodinných domů, kdy podle prvotních šetření policistů na místě měl při rodinné návštěvě ukazovat člen rodiny svému příbuznému krátkou střelnou zbraň, kterou má v legálním držení, a zřejmě při chybné manipulaci – při vybíjení – vyšel ze zbraně výstřel, který zasáhl 26letého muže do břicha.

Zdravotníci zraněnému muži poskytli na místě potřebnou a neodkladnou lékařskou pomoc a následně ho vrtulníkem transportovali do jedné z pražských nemocnic, kde je stále hospitalizován.

Držitel zbraně, 59letý muž, byl v době manipulace se zbraní pod vlivem alkoholu, policistům nadýchal přes 1,5 promile. U zraněného příbuzného, 26letého muže, byl nařízen odběr krve.

Policisté již v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti, kdy budou prověřovat veškeré okolnosti této nešťastné události, tedy proč k výstřelu došlo a co mu předcházelo.

Autor: mjr. Mgr. Vlasta Suchánková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “KRIMI: Policisté prověřují okolnosti zranění člena rodiny, kterého v Kamenici zasáhl výstřel ze zbraně! Šestadvacetiletý muž skončil s průstřelem břicha v nemocnici

Comments are closed.