HZS Krimi Městská policie Policie Praha Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEO: Pražští policisté spolu s hasiči a záchranáři zachránili muže, který uvízl v kontejneru na elektroodpad

PRAHA – Pražští policisté vyjížděli v neděli, krátce před šestou hodinou ranní, do Španielovy ulice v Praze 6, kde se dle oznámení na linku 158 mělo z parkoviště ozývat volání o pomoc.

Překvapení policisté nalezli muže do půl pasu zaklíněného v kontejneru na elektroodpad.  Jelikož ho z něj nebylo možné vytáhnout, zavolali si policisté na pomoc hasiče. Ti muže, který v kontejneru hledal věci, které by mohl odcizit, museli vyprostit pomocí rozbrušovací pily. Jelikož se muž v kontejneru nacházel několik hodin a venku bylo mrazivé počasí, převzali si ho přivolání záchranáři.

Ten však jejich péči odmítl a tak byl policisty rovnou převezen na policejní služebnu. Tam byl oznámen na příslušný správní orgán kvůli spáchání přestupku majetkového charakteru.

Následky uvíznutí v kontejneru mohou být tragické. Osoba se dovnitř dostane lehce, ale zpátky to již nejde. Již v minulosti evidujeme několik případu uvíznutí osoby v kontejneru s tragickým koncem.

Autor: por. Mgr. Violeta Siřišťová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VIDEO: Pražští policisté spolu s hasiči a záchranáři zachránili muže, který uvízl v kontejneru na elektroodpad

Comments are closed.